Formidling og billetsalg i Danmark

Af Tereba.dk

Teaterproduktioner, turnéforestillinger og co-produktioner i Danmark formidles samlet via TeaterRegisterBasen - Tereba. Tereba fungerer sådan, at oplysninger om forestillingen og billetsalg blot angives i databasen, hvorefter informationerne formidles til kulturvirksomheder i Danmark, Sverige, Tyskland m.fl. 

Når produktionens turneperiode er nogenlunde fastlagt, er det tid til at registrere den i Tereba. Har I ikke allerede et Tereba-login oprettes dette fra Terebas forside her - klik på "Opret bruger".

Når jeres produktion er solgt til en kulturvirksomhed, opretter kulturvirksomheden et arrangement på baggrund af den produktion, som I har oprettet i Tereba. Videre vises arrangementet på en lang række sites, bl.a. scenen.dk, Scenekunstarkivet og Politiken.dk - Ibyen.

Tereba lancerer i efteråret 2013 en præsentation af alle danske produktioner i salg via Scenen.dk. Derudover er holdet bag Tereba også i dialog med Scenkonstportal.se om et samarbejde, således at danske produktioner også vises og kan sælges fra Scenkonstportal.se i Sverige.

Læs mere om Tereba her. 

Link til grafisk overblik over Terebas organisation og netværk.

Om kompas1      Kontakt os      Downloads